Thursday, February 14, 2013

salam semua..

hari ni piey nak kongsikan 1 laman sosial yang pertama dibangunkan oleh orang islam..
iaitu MyHeppi


macam menarik, 
jadi piey pun sign up la satu akaun kat MyHeppi ni..
tanda sokongan kt saudara sesama islam.
kalau kita boleh guna laman sosial dari yahudi, apa salahnya kita sokong laman sosial orang islam pulak kannn???


ok, nak sign up senang ja..
gi ja kat laman web Myheppi.com
senang & mudah!

MyHeppi.com ni ada ala-ala facebook juga la..

piey dapat info pasal MyHeppi dari FB
kebetulan tertengok kat newsfeed..
|
|
\\|//

MyHeppi ni berkonsepkan islamik.
jadi tak dibenarkan mengupload gambar-gambar yang mendedah aurat
kalau upload juga, gambar tersebut akan didelete oleh admin..
heheh..

haaa..tengok ni..
betul kan piey cakap..
kalau nak add boleh juga :)

ok lah..sampai sini saja entri piey..
sebelum tu nak gosip2 sikit..
nama pengarah baru kat IPG piey sekarang ialah Encik Bedui bin Unei.
dia ni ketua sektor akademik dari JPN Kuching..
dapat info dari puan Hep..

sekian, salam kaseh dari piey^^,

;;
Related Posts with Thumbnails