Monday, December 2, 2013

SABAH Kundasang Mari

cuti dah bermula..
masa untuk melencong..
hehe.sabtu hari pertama cuti kami trus mneruskn pjlnn direct BTU-KK
driving ber3, sheena, idah n piey..

tapi sebelum tu malam nya kami ada dinner PPD sebauh..
maklumla kesian kat sek kami guru n staff xsmpi 20 pn..
so dinner yg ada ni kami join ja lah..

dinner PPD Sebauh 2013

hehehe..jum lihat apa yg kami buat di KK..

jesselton




cover album la konon nye..

DESA kandang lembu


di kaki gunung.. 



bertiga kami



bgamba ngan ekspress.hehe


war memorial.. hero-hero yang setia menemani kami


dan di sini lah kami bermalam & kesejukan.
KIRAM's village Kundasang

malam terakhir sebelum piey balik..
kroke duluannnnn.
hehe.sama2 ngn klasmate sheen, shukri & penyanyi jemputan hafiz

lepas ni nak jalan ke mana pulak?
hee..tggu lah ada rezki kn.sementara masih bujang..
dah jadi isteri orang nnti ssh pula nak jln.
kna mnta izin..

baiklah, sampai sini saja..love, piey ^^,

0 comments:

Related Posts with Thumbnails