Tuesday, June 25, 2013

ALHAMDULILLAH
keluar sudah keputusan penempatan kami (PISMP Amb Jan 2009)

piey dah check..
dan syukur dapat di negeri SARAWAK
IBU PERTIWIKU :)


nama sekolah insyaAllah akan dimaklumkan 30hb Jun 2013.
bersabar yer..x lama lg..setelah lebih 7 bln menanti penempatan :)
insyaAllah yang terbaik akan mendatang

love, piey ^^,


Friday, June 7, 2013

Konvokesyen & Majlis Perkahwinan Hanif

kali ni piey gabungkan 2 entri.
malas nak post satu2.

hari ni dah jumaat.
hampir 2 minggu sudah cuti berlalu.
tak terasa kan. malangnya piey tak dapat merasa keindahan cuti di rumah..
wuaaaghh T.T

tapi takpa.
ada ganjarannya kan, ^^,

minggu pertama piey bercuti di rumah abang yang ke2 di seri kembangan.
"28hb mei 2013"
hari bersejarah untuk piey dan kawan-kawan sepengajian piey.
kami bergraduasi di PICC dan menerima ijazah yang telah selama ini kami kejar.. hehe

Alhamdulillah.semuanya berjalan dengan lancar.
syukur kepada ALLAH S.W.T
jum kita lihat gambar-gambar nya.

bersama papito (sori senget)

bersama mamito pulak

bersama roomate selama 5 tahun setengah

roomate bertiga selama 2 tahun..

dengan anak buah yang comel. c muadz

hadiah jambangan bunga dari ayah dan muadz

ini dia..lengkap dengan jubah graduasi 

hehe..sempat ambik gambar pulak ngan cinta. (masa jalan2 kat jalan TAR)

selepas seminggu kami pun pulang..
tapi tak pulang ke rumah :(
kami sekeluarga ke tawau pulaaak..

breakfast dengan c muadz segeh

terserempak ngan chef jaafar..(ramah sangat tau)
ayah ngan mak request nak gambar sama..

keesokannya time nak akad nikah (1 Jun 2013)

masa akad nikah. sekali lafaz :)

muadz minta ambil gambar lagi

sarung cincin :)

dengan muadz lagi..hehe piey guna baju biru lagi :)

berarak ke tapak tempat pelamin


papito & mamito

menyelit kejap

tukar baju lain pulak

acara memotong kek.

majlis ni berlansung dari kol 10pagi hingga 11 malam.
huhu..first time gi kenduri lama sangat macam ni.. only in TAWAU.
letih sangat sebab pengantin hanya rehat sekejap untuk tukar pakaian lain, makan & solat.

2 minggu ni kami habiskan cuti merantau di negeri orang.
hari nak balik bintulu flight delay pulak..
bukan2 lagi,,delay sampai keesokannya.
bertambah lagi cuti di tawau.
lepas tu keesokannya plak delay lagi masa kat KK..huhuh..memang letih..
dah la bebelanja sampai lebih muatan..
mana tak, angkut barang yang shopping di KL pun dah sekian banyak..
macam2..hehe

 apapun..
Alhamdulillah dah selesai 2 perkara sekali gus 

love, piey ^^,

;;
Related Posts with Thumbnails