Saturday, July 25, 2015

Alhamdulillah..
1st baby scan kami..
nampak dah si baby kecik kat dalam tu..

encik suami happy sangat..sangat2 happy ^^.

minggu depan kena g klinik pulak
buat buku pink..hehe



Friday, July 24, 2015

Alhamdulillah..
di hari Syawal ini piey dan suami mendapat 
anugerah yang tak ternilai.
Anugerah Syawal
syukur ya Allah..
kandungan piey dah berusia sebulan 4 hari.
syukur sangat2..
rezeki ramadhan..
rezeki syawal..
patutla asyik penat je raya ni tadi..

piey dh lewat period 4 hari masa ni. 
terus g cek.
kebetulan suami masih bercuti. ada kat umah
terus ajak suami sama2 g cek kat bilik..
Alhamdulillah..
semua tester terang sangat.
suami lah orang paling happy time ni..
terus ajak solat dan sujud syukur..
I Love U husband..
hadiah birthday untuk kitak taun tok ^^.

esok nak ajak suami g scan kat klinik..


Sesungguhnya Allah Maha Mendengar doa-doa hambaNya..
semoga kandungan piey selamat sehingga ke hujungnya..
Amin ya rabb Al-amin

Tuesday, July 21, 2015

Salam Aidilfitri..
tahun ni tahun pertama piey bergelar isteri..
tahun pertama jugak beraya berjauhan dari mak ayah..

Alhamdulillah..
sempat beraya sini raya pertama sampai ke2..
ke3 dah balik sebauh..
tu pun sampai malam..

kiranya kat sebauh raya ke4 dan seterusnya..
tapi yang seterusnya dah mula sekolah..
encik suami pun dah balik ke ulu..

jum layan gambar raya kitorang..
share sikit je ye..

wanita2 dalam keluarga sebelah mertua

kembar bersama pasangan masing2..
betol2 sedondon baju kitorang ni..heheh..

gambar jejaka2 pulak

dan yang paling penting gambar ngan encik suami..hehe

ni plak gambar kat sebauh..
ngan family piey..
ada 4 dewasa ngan 4 budak kecik takda sekali..
sedihnya tak semua balik raya tahun ni..

raya tahun ni agak penat sikit..
heheh..sikit2 nak terlelap..
sebab perjalanan jauh kot..
hehehe..
insyaAllah Syawal tahun depan ketemu lagi..

;;
Related Posts with Thumbnails