Saturday, November 21, 2015

Alhamdulillah..
kali ni piey nak share sikit perubahan yang agak ketara yang piey dapat rasa dari awal pregnant sehingga lah sekarang..

semenjak preggy kulit piey jadi lebih sensitif..
kulit muka tangan dan kaki semua nya kering dan terkupas.
bibir pun sama..
lepas tu piey sekarang tengah batuk2 kering..
huhu..misi cakap takda ubat..kena banyak minum air je..
pastu asyik mengantuk..
tengahari tido & malam konfem tido awal..
semakin kerap kencing berbanding sbelumnya..
kaki memang cramp malam2..
tapi sekarang macam dah kurang sikit..
semenjak husband ajar cara2 nak kawal cramp..

heheh..
setakat ni tu je lah rasanya..
jum tengok gambar pulak..
jantina dah tau..
ce teka..

doktor cakap baby cam muka piey..
hehe..part hidung agaknya..
masa scan tu baby siap senyum lagi..
semoga baby sihat ye..amiinnnn ya rabbb..








;;
Related Posts with Thumbnails