Sunday, March 22, 2015

Setelah berpenat2 kerja kawin..
masa untuk berbulan madu..
heheh..ni semua idea encik suami.

sepatutnya kitorang g sabah cuti ni.
tiket pun dah beli..
tapi tak sangka pulak ada majlis masa ni..

hehe..tapi encik suami sentiasa ada ja backup plan..
semuanya encik suami yang plan..
g tempat sendiri memandang cuti dah nak abis kan..

kitorang bercuti kat santubong kuching

nampak tak burung kenyalang atas tu..hehe

ni entrance village resort..
bukan main susah lagi nak masuk..
kena scan kad dulu..

semua design kayu-kayuan kat resort ni



lepas siap check in kitorang g jalan2 kat pantai damai..



dah penat dating tengok sunset semua kitorang balik bilik & siap2 nak g dinner.



lepas siap2 mandi kitorang g makan kat Top Spot.
memang tempat feveret suami..
selalu ajak piey g makan kat situ..makanan laut murah & masakan sedap2..hehe

lepas makan tu kitorang balik terus..hehe..



suasana waktu malam

sebelum tido kitorang lepak2 dulu kat sini..hehe

bekfes dulu sebelum checkout

suasana pagi






lepas checkout kitorang terus balik rumah..
hehe..honeymoon 1 malam je..
pun boleh kan..
yang penting ada suami kat sisi..
bukan salu leh jumpa..
hehehe..

ok..plan kali ni masih SABAH jugak..
hehehe..
tapi bawak kereta ja kot..
sebab naik flight kna cancel pulak kalau ada plan lain..hehe

tunggu next honeymoon plak yerrr

Saturday, March 21, 2015

Assalamualaikum..
selesai sudah majlis bertandang kat lundu..
sekarang family sebelah suami dah ada menantu baru..
hehe..biras baru piey..
Alhamdulillah ^^.

sebelum tu selfie dulu ye..


raja sehari kita..hehe


bergambar dengan adik beradik pulak 

bergambar ngan kembar..
hehe..encik suami dah bam bam..
padahal baru 3 bulan kawin kot..
takpa..makin hensem pulak piey tengok..
hahahah..


bergambar sekali satu family

last sekali kitorang lagi ganti pengantin..

hehe..Alhamdulillah..selesai sudah..

;;
Related Posts with Thumbnails