Thursday, September 29, 2016

1st Birthday Sebagai Ibu

Alhamdulillah genap dah umur 27 tahun.
1st time sambut sebagai seorang ibu.
tahun lepas sambut sebagai ibu mengandung. hehe
1st time jugak sambut bersama suami di sisi.
sebelum ni berjauhan.
thank you hubby sanggup datang ke sekolah buat suprise.
serious kamek sik sangka kitak datang ngejut kamek..
hihihi.. i love u bebeh.
love u so much

rupa-rupanya hubby bersekongkol dengan kawan sekerja cik amy untuk belikan kek.
heheh. terharu siap bawa budak2 nyanyikan lagu birthday lagi untuk kita.

sambut kat astaka sekolah.
gelap muka encik suami baru lepas berjemur kat padang ada hari keluarga kat sekolah dia.
untunglaa esok diorang cuti. hihih
tapi takpa. dia ajak g miri esok. yay



hadiah special dari en suami.
jumpa lam keta. waaahhh

hadiah dari cik amelia. muahh3

baby ilman hakeem pulak tak sabar nak bukak

yay. boleh la jahit macam2 lepas ni. 
kesian mesin jahit lama tak kena pandang sangat dah lepas ni. hihi

Syukur Alhamdulillah. 
selamat ulang tahun untuk diri sendiri.
semoga segala yang diimpikan menjadi kenyataan semuanya.
rezeki bertambah-tambah. amiiin

0 comments:

Related Posts with Thumbnails