Monday, March 6, 2017

Our 1st Home || Fasa 1

Entri pertama bagi tahun 2017
Alhamdulillah sejak pertengahan januari yang lepas
keluarga kecil kami dah start buat rumah sendiri

hehe..nak beli siap tak mampu 
memandangkan harga rumah sekarang ni yang melampau-lampau.

kami buat mini banglo mampu milik dulu.
bajet dalam 100k
kita tengok dulu nanti sampai mana bajet tu. hihi

Alhamdulillah bulan lepas duit KWSP kami laki bini dah masuk
so bolehlah tambah sikit2 kan

ok. tak nak cakap banyak.
jum kita tengok gambar fasa yang pertama dulu

fasa2 pailing. tambak dan tiang
piey xtau sangat bahasa2 pembinaan ni. hihi






insyaAllah tak lama lagi siap tau.
ni kita upload gambar fasa demi fasa dulu

7 comments:

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kontengaptek said...

please visit

my blog

www.77yum.com said...

賭神小古課程
賭博網站
賭場黑名單
賭金
豆豆聊天室
財神現金板
財神現金網
財神娛樂
財神娛樂城

成人影城 said...

豆豆聊天室
戴子郎投資學院
情色a片下載
賓館偷拍影片直播
自拍貼圖
北京賽車
通博娛樂評價
現金版是什麼
免費a片

情色網站 said...

080視訊聊天室
168大發網
18成人網站
18禁成人影片
21點算牌
3D色情视频
a片
a片下載
a片動畫電影成人影城

a片影片 said...

威博娛樂城
大發必發網
大發網
天下運動
天下現金
夫妻情侶自拍影片
少女輪姦影片
廁所偷拍
正妹聊天室

無碼性愛 said...

好聊慾成人影片換妻俱樂部
奶子研究所
電話交友聊天室
小說漫畫
博弈網站
美女寫真
言情小說
台灣線上賭博
德州撲克牌遊戲下載

Related Posts with Thumbnails