Thursday, January 2, 2014

Selamat Tahun Baru


Selamat Tahun Baru!
kenapa pilih gambar ni?
sebab piey memang sukakan emas.
hehe
tahun lepas, gaji pertama kerja,
piey berjaya beli sebentuk cincin dan seutas gelang emas.
semuanya guna duit sendiri.
seronoknya kan?
baru ada kepuasan..
lebih lanjut, nanti piey buat satu entri khas k.
sebab entri hari ni nak cerita pasal
tahun baru.
jangan lari topik pulak. hehe

Alhamdulillah selesai sudah tahun 2013
seronok rasanya sebab tahun ni banyak list impian2 piey.
semoga terlaksana dan tercapai.. hehe

ok.
yang ni kalendar 2014
sekali ngan kalendar cuti..

hari ni jugak piey dapat banyak berita gembira.
hari ni bonus masuk.
claim perjalanan pun dah masyuk.
paling best surat sah lantikan pun dah dapat.

macamana pun ada jugak berita kurang best.
esok PPD nak datang memantau.
so banyak keja kena settle.

apa pun,
selamat tahun baru ya kawan2..
selamat kembali bertugas juga buat rakan2 guru.

love, piey

2 comments:

BeMiE said...

selmttahun baru...

ppiey said...

slmt tahun baru jgak bemie.. :)

Related Posts with Thumbnails