Sunday, July 20, 2014

Bismillahirahmanirrahim..
hehe..episod yang ni takda kaitan sangat dengan kelangsungan majlis..
tapi piey saja nak kongsi persiapan dalaman yang piey buat.

hehe..dalaman ye???
kira dalaman jugak la kan kan kan?
piey ada tempah bantal couple untuk dijadikan hiasan kerusi pelamin, 
atas katil pengantin atau mini photo booth..
tapi photo booth ni piey tak pasti lagi nak buat ke tak..
ada kwn request sbnanya..trend la katakan..hehehe

photo booth ni fungsi dia untuk para tetamu yang datang untuk mengambil gambar.
elok jugak ada photo booth ni..
tetamu tak perlu la nak berebut-rebut bergambar kat pelamin pengantin.
kalau terkena family pengantin yang besar kena lama tunggu giliran..
so sementara tu bolehlah brgambar kat photo booth dulu dengan kawan-kawan lain.

eh, panjang pulak cerita pasal photo booth..
baiklah, jum tengok bantal couple yang piey tempah.
piey pilih warna purple dan pink.
sebab nampak cantek je..

ni draf untuk bantal piey..
yang alamat tu kita blurkan yer..

ni hasil dia..
tarikh tu dia lupa pulak letak..
tapi dia cakap nanti dia oter letak tarikh..

persiapan sudah mula dibuat sedikit demi sedikit..
ada banyak lagi senarai semak..
semoga berjaya PIEY!!! :)




0 comments:

Related Posts with Thumbnails