Saturday, July 12, 2014


Bismillahirahmanirrahim..
projek kawen episod kedua ni piey akan share 
kad2 jemputan kawen yang piey akan pilih..
sekarang ni kad kawen semua unik2 dan cantik.
ada yang buat kad FB, metro, buku latihan, bil letrik dan lain2 lagi..

sebab piey keja cikgu, jadi piey ingat nak buat kad jemputan buku latihan..
tp sygnya dah ada orang kampung piey buat..
hehe..jadi ahernya piey nak cari design lain pulak..

tapi kalau xda yang encik tunang minat & setuju, 
mgkin piey buat yg biasa2 ja, ikut tema warna yang dipilih..
kalau bab2 warna ni, mesti encik tunang nak warna biru..heheh..adui2

ok, jum kita tengok antara design2 yang piey akan pilih.
sumber dari google dan instagram..

tiket air asia
kat sebauh dah da yang buat :)

yang ni design novel

ni pulak utk peminat MU..
kalau encik tunang tgok ni mesti nak buat chelsea pulak.hehe

design instagram utk app..yang ni piey minat

design twitter

design simpack DIGI..comel kan

ni pulak untuk peminat Guess Emoji..hehe
skrg ni tgh trend "apo ke bonda eh ni?

LINEchat!!!

ni tiket flight jugak

passport :)

ni design instagram yg kat web

tiket wayang

tiket bola

\
last sekali design iPhone


ada banyak lagi design yang menarik..
piey pun xtau nak pilih yang mana ni..
insyaAllah bulan 9 nanti baru piey buat pilihan & proceed order..
hehe..semoga berjalan lancar..  :)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails