Thursday, July 10, 2014

Assalamualaikum semua..
Alhamdulillah sudah lebih sebulan majlis pertunangan piey..

hari ni untuk episod pertama projek kawen piey nak tunjuk hasil2 hantaran piey.
mula-mula plan nak upah orang buat, sebab takut tak sempat..
tapi lepas servay dan tanya2 kat orang akhirnya piey decide nak buat sendiri..
walaupun agak sibuk tapi piey gagahi jua..
hehehe..demi bakal tunang kononnyeee..

lagipun buat sendiri ni lebih jimat dan seronok tau..
adalah kenang-kenangan di kemudian hari..
tambah lagi hasil sendiri memang puas ati..

Ok..semua hantaran ni piey buat sendiri tau..
utk gambar2 masa majlis piey takda upah mana2 photographer..
so semua kamera hp sendiri ja..mintak maap kalau tak jelas..hehe
baiklah, jum tengok gambar2 yang sempat piey n kawan2 snap k..

polisterin dibalut ngan kain pastu gamkan ngan lace..

yang ni bunga piey buat guna kertas crepe..
sekeping 90sen tu blh buat dalam 20 kuntum yang kecik..jimat kan?











siap! Alhamdulillah simple dan murah..hehe..
itu yang penting kan..
insyaAllah nanti door gift pn nak buat sendiri..
zaman sekarang majlis yang meriah tak semestinya dengan bajet yang tinggi..
bergantung dengan cara individu itu..

seronok jugak jadi B2B ni..
berdebar pun ada..
lagi beberapa bulan lagi..neves neves.. :) heheheh 
bagi B2B yang lain jum la buat sendiri..jimat tau..jum jum jum..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails